Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser: vorig seizoen beroerder


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 september 2015 6 reacties

Henk Fraser denkt dat ADO veel vertrouwen kan halen uit het vertoonde veldspel.

 

,,Als je dat vol kunt houden en wat meer scoort en wat beter de doelpunten voorkomt, dan moet dat beloond worden'', spreekt de coach tegen Haaglanden Voetbal.

 

,,Vorig seizoen voelde ik me bij vlagen beroerder, want toen hadden we alleen geen punten gepakt, maar ook helemaal niets gecreëerd en volgens mij was dat in deze wedstrijd wel het geval”, doelt hij op het duel met Excelsior.

 

Met name de 2-2 had volgens Fraser voorkomen kunnen worden. ,,Je kunt van je doel aflopen om druk te zetten op de bal, maar ik vind ook dat je moet blokken om de buitenspelval te ontwijken. Dus daar kunnen we zeker wel wat aan doen en dat is slordig en ook zonde. De 3-3, dat kunnen we ook beter oplossen en dat heeft deels ook te maken met de kwaliteit van Kuwas, die een uitstekende goal maakte.” 

Lees meer over

Reacties

Tja

Maakt niet uit wie er coach is, de achterhoede is een gatenkaas, het middenveld @drama, dan mag de voorhoede best redelijk zijn en scoren maar winnen doe je niet.
Met een Wormgoor van jupiler niveau, een Zuiverloon en Meijers op de verkeerde posities, is het dweilen met de kraan open.
Daar helpt ook geen Chinese coach tegen.
De oplossing INVESTEREN in 2 centrale verdedigers, 2 backs en 2 middenvelders van een goed eredivisie niveau.
Hr Wigt blijkt te licht, dus heer Wang opentrekken die buidel.
Dinsdag 29 september 2015 om 00:54 uur

Haagsicoon

En voor de mensen die zeggen dat Henk de weg kwijt is.....die hebben waarschijnlijk vorig seizoen met hun ogen dicht de wedstrijden zitten kijken waarschijnlijk.Toen was het echt drama dit seizoen tegen PSV en Twente was het goed en lukte alles.....2e helft tegen Utrecht zag je het iets minder worden.De 4e wedstrijd tegen 020 was er geen strijd gewoon een bagger wedstrijd van de 7 en Heracles had je voor moeten staan maar doelpunt werd afgekeurd en Zwolle uit ach een maatje te groot voor Den Haag geen schande.
Al die mooie praatje van de beste selectie sinds jaren en het linkerrijtje dat ga je niet redden met alleen Duplan,Schaken en Havenaar..........te veel balverlies op het middenveld en met zo`n matige verdediging kan je wel 6 x scoren maar het helpt geen ruk.Zuiverloon gewoon weer rechtsback en hopen dat Kanon en Beugelsdijk snel weer terug komen.....kijken of dat helpt tot aan de winterstop.En daarbij we hebben niet eens een echte linksback Meijers is daar ooit door Steijn neergezet terwijl het een middenvelder is..........
Maandag 28 september 2015 om 23:24 uur

Haagsicoon

Tja Henk heeft wel een beetje gelijk met deze aanvallers zijn er al meer kansen geweest.....vorig seizoen kwam de bal maar weinig in de 16.
Maar de wedstrijd tegen 020 dat was echt bagger en de 2e helft tegen Utrecht(reken de bekerwedstrijd niet mee).De rest van de wedstrijden was niet echt onaardig...........dank zij onze nieuwe aanvallers.Nogmaals hoe vaak moet je scoren om een wedstrijd te kunnen winnen????????Denk dat Schaken en Havenaar in de winterstop wel iets anders gaan zoeken zag beide moedeloos kijken na elk tegen doelpunt.En lieve mensen Henk wordt waarschijnlijk vervangen door een chinees.............plek 17 of 18 en zal men nog vaak aan Henk Fraser terug denken hahahaha
Maandag 28 september 2015 om 22:26 uur

John Wright

Wes en Anne, volkomen mee eens. Henk is de weg kwijt en heeft geen enkel gevoel voor realiteit meer. Zolang hij zijn beschermelingen blijft opstellen hou ik mijn hart vast, om te beginnen tegen de fanatieke neccers.
Maandag 28 september 2015 om 21:31 uur

Anne van Schuurman

@Wes duidelijke taal. Dus Henk stop met eigenwijs zijn en flikker om te beginnen prutser Wormgoor en Alberg met zijn irritante oncollegiale gedrag in het veld eruit. Moet je eens kijken hoeveel je team daarvan opknapt. Vooral nog een paar weken wachten dan zijn de pek en veren er ook voor jou.
Maandag 28 september 2015 om 21:20 uur

Wes

Nogmaals Henk:
Je kan creëeren wat je wilt, je kan er zelfs tien scoren maar als zelfs je spitsen met angst in het veld staan vanwege de onkunde van de verdedigers en daar in de media openlijk voor uitkomen om hopelijk iets te forceren in jouw visie dan kun je niet roepen dat je vertrouwen kan halen uit het vertoonde veldspel. Je bent volslagen ongeloofwaardig Henk. Deze opmerking van Henk heeft weer invloed op de mannen die wel hun stinkende best doen. Ik hoop echt niet dat dit in jouw ogen betekend dat dit zooitje ongeregeld door het vertoonde spel op een basisplaats kunnen blijven rekenen.

De 3-3 kwam niet door de kwaliteiten van Kuwas Henk. Vito Wormgoor besloot vanuit het centrum achterin naar hun linksbuiten te trekken die notabene al gedekt stond toen Kuwas aan kwam rennen met de bal. Hierdoor trok hij een gat voor Kuwas die vrijuit kon schieten. Pffff. Wordt echt een beetje hopeloos van Henk.
Maandag 28 september 2015 om 20:51 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24